Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/vqmod/vqcache/vq2-catalog_controller_product_product.php on line 543 George Müller, de man van geloof en gebed luisterboek 9789077669266
  • George Müller, de man van geloof en gebed luisterboek - Roger Steer  9789077669266

George Müller, de man van geloof en gebed luisterboek - Roger Steer


Laat u inspireren door een van de opmerkelijkste geloofsavonturen in de geschiedenis van de christelijke kerk. De in 1805 in Pruisen geboren George Müller begint in het Engelse Bristol in 1832 een geweldig geloofswerk: het opzetten van weeshuizen. Hij neemt zich voor alle noden en behoeften niet aan mensen bekend te maken, maar in gebed bij God te brengen.
Aanvankelijk heeft hij slechts een paar shilling tot zijn beschikking, maar in antwoord op het gebed vertrouwt God hem in al die jaren meer dan £ 1.500.000 toe! Zeker voor die tijd een astronomisch bedrag.

Tienduizend weeskinderen vinden uiteindelijk bij hem een thuis. Voedsel en geld arriveren vaak pas enkele uren of zelfs minuten voordat het nodig is.Müllers geloof wordt dikwijls zwaar op de proef gesteld, maar God stelt niet teleur en voorziet op Zijn tijd. George Müller sterft in 1898 op 93-jarige leeftijd. De God en Vader van George Müller is nog steeds dezelfde God. Vandaag, morgen en tot in eeuwigheid!

 speel een sample van deze luistercd af

George Müller, de man van geloof en gebed luisterboek - Roger Steer

  • € 9,95
  • € 9,95Tags: George Müller, de man van geloof en gebed luisterboek, roger steer