Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 Alleen toch veilig luisterboek - A.J. Hoogenbirk - De Pelgrim 9789493043022
  • Alleen toch veilig luisterboek - A.J. Hoogenbirk 9789493043022

Alleen toch veilig luisterboek - A.J. Hoogenbirk

Een oud vrouwtje, dat de bijnaam ‘heks’ draagt, gaat naar Lerwick in Schotland om een dokter te raadplegen. Tijdens deze reis mag ze sterk ervaren dat de Heere haar nabij is! De schippers kijken met grote ogen. Ze zien een klein schip met hoge snelheid aankomen. Vol bewondering kijken ze naar het vaartuig. Wie stuurt dat scheepje zo gemakkelijk langs al die scherpe rotsen?

Wie ontwijkt die sterke stromingen zo handig? Wie stuurt dat scheepje zo behendig langs alle gevaarlijke plaatsen heen? Wie is de bekwame stuurman van dat scheepje …? Het schip komt steeds dichterbij. Dan zien de schippers tot hun grote verbazing niemand op het dek. Niemand!

Er staat zelfs geen stuurman aan het roer! Hoe kan dat toch? Dit waargebeurde verhaal is de moeite van het luisteren waard. Luistert u, luister jij mee?

Dit luisterboek is geschikt om te beluisteren vanaf 9 jaar en bestaat uit één audio CD met totaal 48 minuten aan luisterplezier

 H01 De heks

 H02 Alleen op de wateren

 H03 Niet verlaten

 H04 Teruggekeerd

H01 De heks
H02 Alleen op de wateren
H03 Niet verlaten
H04 Teruggekeerd

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Alleen toch veilig luisterboek - A.J. Hoogenbirk

  • € 10,50
  • € 9,45


Beschikbare opties:Tags: Alleen toch veilig, A.J. Hoogenbirk, luisterboek, vertel cd, luister cd