Notice: Undefined index: name in /home/www/pelgrim_opencart/catalog/controller/product/product.php on line 537 De Christinnereis A5 John Bunyan - De Pelgrim IJsselmuiden 9789081862066
  • De Christinnereis A5 - John Bunyan 9789081862066

De Christinnereis A5 van John Bunyan

U hebt op dit moment een van de meest gelezen boeken die ooit in de wereld zijn verschenen in handen. In dit vervolg op de Christenreis naar de eeuwigheid gaat Christinne met haar kinderen en andere pelgrims ook op reis naar de Hemelstad. Zij maakt onderweg andere zaken mee dan haar man. Dieper en geestelijker zijn de Bijbels gefundeerde lessen.
Maar ook praktische adviezen om te leven als een christen nemen een grote plaats in. Luister dit boek. U vindt er de weg beschreven naar de grootste rijkdom die een christen in zijn of haar leven door genade mag ontvangen: de vergeving van zonden door het bloed van de Heere Jezus Christus.
Het is een boek met voorbeelden. Voorbeelden die gaan over de bekering van zondige mensen. Dat kan door de genade van God. Ook wij moeten een levensreis maken. Gaan we de reis van Christinne, dan komen we behouden aan.
Zeer geschikt voor ouderen maar ook voor Bijbelstudie avonden om samen een hoofdstuk te beluisteren en vervolgens te bespreken.

Nog geen beoordelingen voor dit product

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

De Christinnereis A5 - John Bunyan

  • € 9,50Gerelateerde producten

De Christinnereis luisterboek - John Bunyan

De Christinnereis luisterboek - John Bunyan

De Christinnereis luisterboek van John BunyanU, hebt op dit moment een van de meest gelezen boeken d..

€ 19,95

Tags: De Christinnereis, A5, John Bunyan, Adri Burghout