Kinderbijbels

Kinderbijbels

De keuze voor een kinderbijbel kopen is reuze. Ze worden gemaakt voor diverse leeftijdsgroepen, zodat tekst en illustraties aansluiten bij de belevingswereld van het kind. Door op jonge leeftijd een kinderbijbel te kopen, zal u kind al snel vertrouwd raken met de bijbelse geschiedenis. Bent u op zoek naar een kinderbijbel voor jonge kinderen? Wij adviseren een kinderbijbel te kopen met veel illustraties. Voor jonge kinderen zijn de kijk en luister kinderbijbels van Laura Zwoferink een aanrader. Ook de boekenserie ‘Die eenvoudigen wijsheid leert’ van Ada Schouten-Verrips is interessant voor de wat jongere doelgroep.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online.


Product vergelijk (0)


Kijk en Luister 1 luister-CD - Laura Zwoferink

Kijk en Luister 1 luister-CD - Laura Zwoferink

Zwoferink, Laura, Kramer, Jaap, ...

Kijk en Luister 1 luister-CD van Laura Zwoferink Kijk en luister 1 wil kleine kinderen al jong vert..

€ 13,50

Kijk en Luister 2 luister-CD - Laura Zwoferink

Kijk en Luister 2 luister-CD - Laura Zwoferink

Zwoferink, Laura, Kramer, Jaap, ...

Kijk en Luister 2 luister-CD van Laura Zwoferink Kijk en luister 2 wil kleine kinderen al jong vert..

€ 13,50

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Een kinderbijbel die aansluit bij uw levens- en geloofsovertuiging

Een kinderbijbel kopen lastig? Niet als we het samen doen. De medewerkers van boekhandel De Pelgrim gaan graag met u op zoek naar de juiste kinderbijbel. Een bijbel die past bij de leeftijd van het kind en aansluit bij uw levens- en geloofsovertuiging. U wilt uw kind vanaf het begin natuurlijk wegwijs maken in het geloof, daar hoort een goede kinderbijbel bij. Bij Christelijke boekhandel de Pelgrim hebben we diverse kinderbijbels in ons assortiment. Er zijn tegenwoordig zoveel kinderbijbels te koop, dat we ons voor kunnen stellen dat u de bomen door het bos niet meer ziet. Lees hieronder hoe wij u helpen met het maken van een keuze voor een kinderbijbel.

Een kinderbijbel kopen? De Pelgrim helpt!

Dat doen wij door de volgende vragen aan u te stellen:

  • Bij welke leeftijdscategorie moet de kinderbijbel aansluiten?
  • Is de kinderbijbel voor eigen gebruik of is het een cadeau? Is dat laatste het geval? Dan is het belangrijk dat u iets weet over de geloofsovertuiging van de ouders van het kind voor wie u de kinderbijbel wilt kopen.
  • Wilt u een kinderbijbel met een groot aantal verhalen of is een selectie van de belangrijkste verhalen voldoende?
  • Wilt u de kinderbijbel gebruiken om de vertelling voor kinderkerk of (zondags)school voor te bereiden?
  • Koopt u een eerste of extra kinderbijbel? Is dat laatste het geval? Dan moet u weten wat de extra kinderbijbel moet toevoegen aan de al aanwezige kinderbijbel(s). Hoe belangrijk is achtergrondinformatie en verwerkingsmogelijkheden?
  • Hoe belangrijk zijn de illustraties van de bijbel?

Als u voor uzelf antwoord heeft gegeven op deze vragen, is het een stuk makkelijker om een kinderbijbel uit te zoeken. Bij onze kinderbijbels staat duidelijk aangegeven wat voor soort kinderbijbel het is. Op deze manier voorkomen wij dat u bijvoorbeeld een kinderbijbel koopt die te moeilijk is voor uw kind.

Méér dan kinderbijbels

Bij De Pelgrim kunt u kiezen uit een groot aantal kinderbijbels. Naast kinderbijbels kunt u bij ons ook terecht voor o.a. christelijke boeken, bladmuziek, bijbels, kindermuziek en wenskaarten. Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop. Bij de pelgrim vinden het belangrijk om ons geloof te leven.

De Pelgrim bezorgt door heel Nederland

Wanneer u voor 12.30 een bestelling bij ons plaatst, dan ontvangt u uw kinderbijbel dezelfde dag nog. U kunt uw bestelling ook mailen als u dit fijner vindt. Als de bestelling binnen is, kunt u ervoor kiezen om contant of met de pin betalen.

Openingstijden De Pelgrim

- Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 18:00 uur

- Vrijdagavond (koopavond) van 19:00 tot 21:00 uur

- Zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur

Neem contact met De Pelgrim op!

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen via 038 - 33 33 888 of stuur een e-mail naar info@depelgrim.nl. Langskomen kan natuurlijk ook. Onze christelijke boekhandel is gevestigd aan Dorpsweg 75 in IJsselmuiden. De Pelgrim is de boekhandel voor wie een kinderbijbel wil kopen!